Divansoffor på Trademax

Utbudet av divansoffor på Trademax Skärmavbild 2014-06-28 kl. 15.15.30varierar något över tid. Men det är framförallt några saker som karakteriserar de modeller de har till försäljning.

  1. Grå eller svart

Färgerna svart och grå är vanliga på soffor överlag och Trademax har speciellt fokuserat på dessa färger. I Maj 2014 var exempelvis alla modeller som företaget erbjöd någon av dessa två färger. Det kan tyckas vara lite snålt i utbud men orsaken är troligtvis att de istället håller ett fokus på lågt pris.

  1. Mycket bra pris

Den som jämför priset på divansoffor hos Trademax mot andra onlinebutiker kommer se att detta företag har valt att erbjuda modeller som håller ett lågt pris. Samtliga hade ett pris på mellan 4000kr och 6500kr. Det ska då jämföras med andra butiker där de billigaste kostar närmare 7-8000kr.

  1. Klassiska modeller

Divansoffor finns idag i mängder av former och färger. En del har öppet slut, vissa är av skinn och ytterligare har dubbla divaner. Men den vanligaste modellen av en divansoffa är den som är av tyg och har en divan. Armstöden är även på dessa lite bredare och rejälare än på en klassisk soffa. Det är just dessa klassiska modeller av divansoffor som Trademax erbjuder. Den som vill ha en enkel, billig och klassisk divansoffa ska därför definitivt besöka sidan. Har man däremot betydligt mer krav på soffan med att den ska vara exklusiv eller ha en speciell design får man söka vidare.

  1. Fri frakt Fri Retur

Fraktkostnaden på en soffa kan bli rejält hög. Men då Trademax alltid erbjuder fri frakt behöver man aldrig oroa sig för höga extrakostnader. Oavsett hur mycket som köps är det enbart en administrationsavgift på kring 50kr man betalar.

Att erbjuda fraktfritt på soffor gör de flesta onlinebutikerna så detta är inte något unikt för just Trademax. Däremot erbjuder detta företag även fri retur vilket inte är lika vanligt. Det gör att man som kund alltid kan känna sig säker på att det blir rätt. Inga fraktavgifter och inga returavgifter gör att man kan köpa hem den soffa man är intresserad av utan några risker alls.