Divansoffor på Nesto

Nesto är en av Sveriges största möbelvaruhus online. Divansoffor NestoAllt beror visserligen på hur man mäter men med över 10.000 olika varianter på möbler i lager är det få som kan mäta sig med Nestos storhet inom möblemang. Butiken har allt som behövs för att inreda hemmet oavsett om det handlar om stora soffor eller mindre detaljer som belysning eller husgeråd.

Utbudet av divansoffor på Nesto speglar också dess extremt stora övriga utbud. I maj 2014 hade de 44 olika modeller inne vilket gör att alla kan hitta en divansoffa som passar det hem man har. Den stora fördelen är även att varje soffa går att anpassa på flera olika sätt vilket gör att varje modell går att köpa i en mängd olika varianter. Ett exempel är modellen Vintage 3,5 sits med Schäslong som går att få i hela 293 olika varianter.

Första steget för den som vill köpa en divansoffa från Nesto blir alltså att väja modell. Det man först bör fundera över är hur möbleringen ska ske i hemmet. Kanske ska en divansoffa kombineras med en fåtölj eller ska två soffor kombineras till en stor soffgrupp? Det bästa är att mäta på golvet och sätta upp maskeringstejp på golvet för att avgöra vad som får plats. Därefter väljs en av de modeller som hittas på hemsidan.

Frågan blir sedan vilken färg och vilket tyg som ska soffan ska vara tillverkad av. Många gånger finns det ett tiotal olika tyger att välja mellan. Det vanligaste är att det är enfärgade tyger men förutom färgnyans kan även mönstret synas olika mycket genom färgen.

Nästa steg är att ta ställning till vilka ben man vill att divansoffan ska ha. Det är träben som går att välja mellan men frågan är vilket sorts trä och därmed vilken färg som benen ska ha. Vanligt är bland annat bok, ek, mörkbrunt eller obehandlat trä.

Sista steget är att välja avslut på soffan. Med andra ord om schäslongen ska vara till höger eller vänster. Till vissa större soffor går det även att välja schäslong på bägge sidor vilket skapar en U-soffa.

Med tanke på att kombinationerna blir så många skapas närmare 1000 olika möjligheter för de som vill köpa sin divansoffa på Nesto. Fördelen med onlinebutiken är alltså uppenbar – de har ett enormt utbud.