Nu öppnar divansoffa.nu

Sveriges näst mest köpta soffa enligt de flesta web shoppar är divansoffor.

Om man surfar runt på nätets största webshoppar av möbler så som Furniturebox, TheHome, Trademax, The Sofa Store eller SoffaDirekt ser man snabbt mönstret att  Howard soffor är nummer ett och divan soffor är klar tvåa över produkter som säljer bäst.

Sidan divansoffa.nu

På den här sidan kommer vi skriva om modeller, återförsäljare och nyheter på soffmarknaden. Vårt mål är att bara skriva om stora och bra möbel och soffvarumärken men texterna kommer blandas upp med andra vardagsrumsmöbler som passar bra ihop med din divansoffa.

Bakgrund till divansoffa.nu

Min bakgrund är bloggare, möbelhandlare och inredare. Jag har aldrig i hela mitt liv jobbat med en divansoffa då jag tycker dem oftast är fula, klumpiga och jag associerar dem billiga soffor från Kina producerade av tyger som inte håller och stoppad med möbelskum men hoppas att jag kan ändra min syn på modellen. Jag hoppas även att jag ska kunna få några av mina inredningsvänner att skriva ett inlägg eller två. Jag driver även sidor som tex howard.nu och new-england.nu. Målet med sidorna är inte att informera dig som besökare om möblerna utan snarare tvinga mig att hålla mig uppdaterad på vad möbelbranschen har att erbjuda om man är intresserad av en divansoffa.

I skrivande stund har jag inget egenintresse i möbelbranschen men älskar färg, form och design vilket gör mig nyfiken och intresserad av vad som försiggår.

Min förhoppning är att skriva om olika divanmodeller och annan inredning varje vecka. Önskar du att annonsera på sidan kan du kontakta mig genom kontaktformuläret på sidan och jag svara asap.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *