Din vän divansoffan – billig och snygg!

En divansoffa är en soffa som tycker du förtjänar att lägga upp dina ben efter en lång dag. Det är inte konstigt att allt fler i Sverige har en divansoffa framför TV:n, kanske både i vardagsrummet och i gästrummet. Det ser lite lyxigare ut än en vanlig soffa, och är mycket bekvämare. Enda problemet är att alla vill ha divanen för sig själva.

Billig lyx

Du behöver inte lägga ut en förmögenhet för att berika ditt vardagsrum med en lyxig känsla. Divansoffans intåg har gjort att du kan hitta billiga exemplar utan problem. Genom att ge soffan assessorer skapar du enkelt just den stilen du vill ha.

Du kan enkelt lägga till snygga kuddar i olika form och färg och vara trendriktig! Dina gäster kommer se kuddarna och den mysiga divanen och inte tänka två gånger på prislappen. Kombinera gärna med ljuslyktor i fönstren och en ljusbricka på bordet! Tillsammans har du nu ett väl matchande och välkomnande vardagsrum.

För dig som vill skapa ett mer stilrent vardagsrum kan en vit soffa med strikt marinblåa filtar och kuddar passa väl in. Tillsammans med ett vitt soffbord och en snygg tavla över soffan får du ett rent och marininspirerat vardagsrum. Varför inte låta tavlan visa havet? Divansoffan ger dig den lilla varma touchen som välkomnar gästerna samtidigt som du får den stilrena look du är ute efter.

Enkelt att byta stil

Genom att satsa på en billig soffa med snygga accessoarer vinner du ekonomiskt både en och två gånger. Det är en möbel som lätt passar in i en ny stil! Lite nya kuddar och en filt, kanske på sin höjd ett byte av sofföverdrag, så har du ett helt nytt vardagsrum. Du kan säkert själv genast fundera ut flera nya stilar där divanen passar perfekt!